Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenalin brassitähti lähestyy täyttä pelikuntoa: “On mahtavaa, että hän on jälleen mukanamme”

Arsenal
Pixabay

Gabriel Jesus palasi hiljattain pitkän poissaolonsa jälkeen Arsenalin vahvuuteen. Joukkueen manageri, Mikel Arteta, hehkuttaa brasilialaisen tuomaa vaikutusta Gunnersin ilmapiiriin.

Hurjassa iskussa alkukaudella ollut Gabriel Jesus loukkaantui Qatarin MM-kisojen aikaan ja edessä oli pitkä huili. Jesus palasi kokoonpanoon viime sunnuntaina tultuaan vaihdosta sisään Gunnersin 3-0 voitossa Fulhamia vastaan.

Arsenal kohtaa tänään Eurooppa-liigan ottelussa Sporting CP:n ja hyökkääjä on mahdollisesti avauskokoonpanossa ensimmäistä kertaa sitten viime marraskuun.

Lontoolaisten käskyttäjä, Mikel Arteta, kertoo joukkueen parantuneesta ilmapiiristä Jesusin palattua jälleen tositoimiin.

– On mahtavaa, että hän on jälleen mukanamme. Kaikki ovat todella iloisia hänen paluustaan. Meillä oli ikävä häntä.

– Meidän täytyy olla tarkkana hänen kanssaan, mutta toistaiseksi kaikki vaikuttaa hyvältä. On ollut todella positiivista huomata, miten hän kehittyy päivä päivältä. Hän tuntee olonsa koko ajan paremmaksi.

Eddie Nketiah on paikannut Jesusia mallikkaasti ja iskenyt tehoja mukavalla tahdilla. Englantilaiskärki loukkaantui kuitenkin hiljattain, joten Jesusin paluu on tullut Tykkimiesten kannalta otolliseen ajankohtaan.

– Eddie lähestyy pelikuntoa pikkuhiljaa, Arteta kommentoi.

– Hän tulee tarvitsemaan vielä aikaa, mutta hänen loukkaantumisensa ei ollut onneksi niin vakava kuin se olisi voinut olla.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga