Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Citylle hyviä uutisia sopimusrintamalta – Maailmanmestari jatkaa Etihadilla: “Tiedän, että voin kehittyä paljon”

Etihad Stadium
Pixabay

Manchester Cityn Julian Alvarez on allekirjoittanut joukkueen kanssa viisivuotisen jatkosopimuksen. Nuorukaisen perässä oli useampi Euroopan ykköskategorian seura.

Julian Alvarezin tulevaisuus Etihadilla oli pitkään hämärän peitossa. Argentiinalaislupaus hankittiin kirittämään Erling Haalandia, ja peliaika on odotetustikin jäänyt kortille.

La Albicelesten kanssa maailmanmestaruutta juhlinut hyökkääjä on tehnyt vaikutuksen Pep Guadiolaan ja hänelle tarjottiin jo hyvä tovi sitten jatkopahvia.

Alvarez pohti pitkään ja hartaasti parasta vaihtoehtoa, mutta päätti lopulta raapustaa nimensä paperiin. Mies kommentoi päätöstään seuraavasti:

– Manchester Cityssä jatkaminen on minulle unelmien täyttymys. Tämä on suuri kunnia minulle ja perheelleni. Tuntuu upealta, että tämän kokoluokan seura on osoittanut minulle tälläistä luottamusta.

– Olen ollut erittäin tyytyväinen ensimmäiseen vuoteeni täällä, mutta minulla riittää vielä paljon annettavaa. Tiedän, että voin kehittyä paljon ja City tarjoaa minulle kaikki mahdollisuudet saavuttaa täysi potentiaalini.

Citizensin johtoportaaseen kuuluva Txiki Begiristain oli niin ikään hyvillä mielillä sopimuksen synnyttyä.

– Julian on tehnyt vaikutuksen kaikkiin taidoillaan, omistautumisellaan ja asenteellaan. Hän on todistanut olevansa ainutlaatuinen lahjakkuus.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga