Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Painaako pokaalittomuus vaakakupissa? – Mitä tekee Spursin maalinsylkijä?

Tottenham Hotspurin Harry Kane siirtohuhujen kohteena.
AOP

Harry Kanen ympärillä on riittänyt kuhinaa käytännössä aina siirtomarkkinoiden lähestyessä. Tottenhamia pitkään ja uskollisesti palvellut englantilainen on tälläkin kertaa useamman suurseuran kiikarissa.

Tottenham Hotspurin Harry Kane, joka nousi hiljattain seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi, kuuluu kiistatta Euroopan parhaiden hyökkääjien joukkoon.

Vaikka Spurs ei ole yhtä Mestarien liigan finaalipaikkaa lukuun ottamatta päässyt lähelle suuria pokaaleita Kanen aikana, on mies tehnyt henkilökohtaisella tasolla hurjaa jälkeä.

Englantilaishyökkääjä on tällä kaudella heiluttanut verkkoa yhteensä 20 kertaa Valioliigassa. Pelejä takana on yhteensä 27. Tottenham on jälleen kerran ulkona kaikista cup-kilpailuista, jonka myötä siirtohuhut Kanen ympärillä ovat jälleen saaneet lisää vettä myllyyn.

Ainakin Manchester United ja Bayern München ovat median mukaan erittäin kiinnostuneita brittikärjen palveluksista. Englannin kapteenin sopimusta on vähän yli vuosi jäljellä, mutta Spurs-manageri, Antonio Conte, on luottavainen hänen jatkonsa suhteen.

– On selvää, että seura haluaa pitää Kanen riveissään hänen uransa loppuun asti. Kun kyseessä hänenkaltaisensa huippupelaaja seura tekee kaikkensa pitääkseen kiinni. Jalkapallo on silti arvaamatonta, joten mitä tahansa saattaa tapahtua. Päätös on lopulta seuran ja Harryn käsissä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset