Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Patrick Vieiralle kenkää: “Tulimme siihen tulokseen, että muutos on välttämätön”

Valioliiga
Pixabay

Crystal Palace vahvisti perjantaina ennen viikonlopun valioliigakierrosta, että joukkueen managerina toiminut Patrick Vieira ei jatka tehtävässään. Lontoolaiset ovat edelleen ilman voittoa tämän kalenterivuoden puolella, jonka myötä ranskalaisen potkuja pidettiin vain ajan kysymyksenä.

Crystal Palace tiedotti perjantaina Patrick Vieiran työsuhteen päättymisestä. Miehen potkuilla spekuloitiin koko viikon ajan ja nyt asialle saatiin varmistus.

Entinen Arsenal-kapteeni ehti toimia Palacen ruorissa vuodesta 2021 lähtien, mutta tällä kaudella tulokset jäivät odotettua vaisummiksi. Eagles majailee sarjataulukon 12. sijalla, mutta putoamisviivaan on vaivaiset kolme pistettä.

Palacen johtoportaaseen kuuluva Steve Parish kommentoi Vieiran erottamispäätöstä seuraavalla tavalla.

Tämä vaikea päätös on tehty erittäin haikein mielin. Viime kuukausien tulokset ovat asettaneet meidät epävarmaan asemaan liigassa. Tulimme siihen tulokseen, että muutos on välttämätön, jotta meillä olisi parhaat mahdollisuudet säilyttää sarjapaikkamme.

Patrickin vaikutus sen jälkeen, kun hän tuli meille kesällä 2021, on ollut merkittävä. Minä ja kaikki hänen kollegansa arvostamme häntä suuresti. Hän johti joukkueen FA Cupin välieriin ja kunnioitettavaan 12. sijalle viime kaudella.

Patrick on antanut kaikkensa tälle seuralle, josta haluamme kiittää häntä ja koko hänen valmennustiimiiään.

Vieiran lisäksi hänen apulaisinaan toimineet Osian Roberts, Kristian Wilson ja Said Aigoun jättivät työnsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga