Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligan superlupaus tarttumassa Arsenalin haaviin? – ManU ja Newcastle tarkkailevat tilannetta

Arsenal
Unsplash

Celta Vigoa edustava Gabri Veiga on yksi La Ligan seuratuimmista nuorista pelaajista. Eturivin seurat, kuten Manchester United, Newcastle ja Arsenal ovat kiinnostuneita tarjoamaan taitavalle espanjalaiselle sopimusta.

Celta Vigon tähti, Gabri Veiga, on ollut viime viikkoina suuri puheenaihe espanjalaismediassa. Galicialaislahjakkuus on herättänyt ihailua useammassa eri suunnassa.

Veiga pelaa Celtassa merkittävää läpimurtokautta, ja hän on tehnyt jo 8 maalia ja 3 syöttöä, kun kaudesta on jäljellä noin kolmannes.

Veiga on vasta 20-vuotias, ja hänellä on vielä paljon kehitettävää. Tällä kaudella nähtyjen esitysten perusteella ei ole kuitenkaan mikään yllätys, että useat seurat ovat kiinnostuneita hänestä.

Raportit kertovat, että varsinkin Mikel Artetan projekti Lontoossa on tehnyt suuren vaikutuksen Veigaan, joten Gunnersin uskotaan olevan tällä hetkellä nuorukaisen ensimmäinen vaihtoehto.

Veigan nykyinen sopimus ulottuu vuoteen 2026 asti ja siihen on kirjattu noin 40 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Pelaajan on aiemmin uskottu olevan tyytyväinen elämäänsä Espanjassa, mutta Tykkimiesten osoittama kiinnostus saattaa kääntää hänen kelkkansa.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana yleensä nähtävä Veiga pystyy pelaamaan myös puolustavammassa roolissa tai kärjen alapuolella.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga