Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpool-legenda ripustaa nappulakengät naulaan: “On koittanut päivä, jolloin minun on aika jättää hyvästit jalkapallolle”

Liverpool
Pixabay

Liverpoolista parhaiten muistettava Lucas Leiva ilmoitti perjantaina päättävänsä ammattilaisuransa. Brasilialaisen viimeiseksi joukkueeksi jäi hänen kotimaassaan pelaava Gremio.

Liverpoolin entinen keskikenttäpelaaja, Lucas Leiva, ilmoittaa ammattilaisuransa päättymisestä.

36-vuotiaalla Leivalla havaittiin viime vuoden puolella sydänongelma, jonka jälkeen hän oli pakotettu astumaan sivuun pelikentiltä.

Leiva kertoo olevansa ylpeä urastaan, mutta painottaa, että oma terveys on kuitenkin kaikkein tärkeintä.

– On koittanut päivä, jolloin minun on aika jättää hyvästit jalkapallolle, Leiva kertoo.

– Tunnustan, että päätökseni johtuu tärkeämmistä asioista, mutta kun katson taaksepäin, voin olla vain kiitollinen rakentamastani urasta.

– Vuonna 2007 siirryin jättiläiseen (eli) Liverpooliin, joka oli osa elämääni 10 vuoden ajan. Voin suurella ylpeydellä sanoa, että nykyään Liverpool on kotini. Olen ylpeä siitä, että olen Englannin kansalainen ja Scouser!

Leivalle kertyi vuosien varrella yhteensä 247 Valioliiga-ottelua, jonka myötä hän on sarjan historian neljänneksi eniten pelejä pelannut brasilialainen. A-maajoukkuetta Leiva ehti edustaa 24 kertaa.

Leiva aloitti peliuransa kotimaansa Gremiossa, josta matka jatkui Liverpooliin vuonna 2008. Vuonna 2017 tie vie Lazioon, ja viime vuonna takaisin Gremion paitaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga