Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:n myynti nytkähtänyt eteenpäin? – Brittimiljardööri vierailulla Old Traffordilla

Old Trafford
Pixabay

Sir Jim Ratcliffe on saapunut Old Traffordille jatkamaan neuvotteluja Manchester Unitedin mahdollisesta ostamisesta.

Lähteet kertoivat aiemmin tällä viikolla, että sekä Sir Jim Ratcliffe että kilpaileva tarjoaja Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani kutsuttiin Manchesteriin neuvottelujen seuraavaa vaihetta varten, samoin kuin muut tarjoajat, jotka ovat toistaiseksi pysyneet nimettöminä.

Nyt BBC News on saanut kuvamateriaalia Ratcliffen saapumisesta Old Traffordille ennen neuvotteluja toimitusjohtaja Richard Arnoldin kanssa.

Ratcliffen odotetaan INEOSin valtuuskunnan saattamana saavan kierroksen Old Traffordilla ja esityksen seuran tulevaisuudensuunnitelmista.

Brittimiljardööri, joka omistaa myös Ligue 1:ssä pelaavan OGC Nicen, vierailee Unitedissa vain muutama päivä sen jälkeen, kun UEFA:n puheenjohtaja Aleksander Ceferin kertoi, että pian saatetaan ottaa käyttöön uusia rajoituksia, jotka estävät yhtä osapuolta omistamasta useampaa kuin yhtä seuraa.

– Emme ajattele vain Manchester Unitedia. Meillä on ollut viisi tai kuusi seuran omistajaa, jotka haluavat ostaa toisen seuran. Meidän täytyy katsoa, mitä teemme, Ceferin kommentoi hiljattain.

– Tässä vaiheessa kaikki vaihtoehdot ovat vielä avoimina ja meidän on löydettävä oikea ratkaisu.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga