Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal-legendalta täystyrmäys Vieiran potkuille: “Palace painoi paniikkinappulaa ja erotti yhden sarjan parhaista nuorista managereista”

Valioliiga
Pixabay

Kuten Futisfani.com aiemmin kertoi, Crystal Palace päätti näyttää ovea ranskalaisvalmentaja Patrick Vieiralle. Miehen monivuotinen pelitoveri Arsenalista, Martin Keown, uskoo, että Eagles sortui panikointiin ja teki hätäisen ratkaisun.

Arsenalin entinen keskikenttäpelaaja, Patrick Vieira, sai väistyä perjantaina Crystal Palacen managerin paikalta. Kotkien tulokset ovat olleet kieltämättä vaisuja tällä kaudella, mutta ranskalaisen potkut tuntuvat silti rajulta ratkaisulta.

Saavuttuaan kaksi vuotta sitten Selhurst Parkille, Vieira nosti Palacen sarjan heittopussista vakavasti otettavaksi keskikastin joukkueeksi, joka pystyi hyvänä päivänä nitistämään pisteitä keneltä tahansa.

Vieiran entinen pelitoveri Arsenalista, Martin Keown, ottaa kantaa tämän saamiin lähtöpasseihin.

– Olen käynyt paikan päällä seuraamassa Palacen harjoituksia ja todistanut, millä tavalla Vieira osallistuu joukkueensa toimintaan.

– Se tapa, jolla hän kommunikoi pelaajien ja taustatiiminsä kanssa oli hienoa seurattavaa. Hän pyrki tekemään työympäristöstä paremman jokaiselle. Uskon, että perjantain uutiset todella satuttivat häntä.

– Vieiran ja pelaajien välillä vallitsi täydellinen harmonia. Palace painoi paniikkinappulaa ja erotti yhden sarjan parhaista nuorista managereista, jonka eteen joukkue teki kaikkensa. Ikävä kyllä, hän ei saa mahdollisuutta kääntää Palacen kurssia.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga