Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Chelsealla edessään valtava haaste Mestarien liigassa: “Olemme intoa täynnä”

Stamford Bridge
Pixabay

Chelsea joutuu hurjan haasteen eteen Mestarien liigan jatkopeleissä, kun lontoolaiset mittaavat Real Madridin taidot. Bluesin manageri, Graham Potter, on innoissaan tulevasta otteluparista.

Chelsean manageri, Graham Potter, on innoissaan haasteesta kohdata Real Madrid Mestarien liigassa ensi kuussa.

Potterin luotsaama Blues arvottiin Los Blancosia vastaan puolivälierävaiheessa joukkueen voitettua Borussia Dortmundin edellisellä kierroksella.

Joukkueet ottavat mittaa toisistaan kolmannella kaudella peräkkäni kilpailun pudotuspelivaiheessa. Kaudella 2020-2021 Chelsea oli vahvempi semifinaalissa ja eteni aina päätyyn saakka.

Viime vuonna oli Madridin vuoro edetä jatkoon, kun joukkueet kohtasivat puolivälierissä. Tälläkin kertaa on lupa odottaa mielenkiintoista vääntöä, kun panoksena on välieräpaikka.

– Olemme intoa täynnä, mutta ymmärrämme haasteen laajuuden, Potter kertoo.

– Keskitymme Real Madridiin kun aika on oikea. En tunne Ancelottia (Carlo) henkilökohtaisesti, mutta olen tavannut hänet, kun hän valmenti Evertonia. Tiedän, että hän on todellinen herrasmies.

– On selvää, että minulla on valtava kunnioitus häntä kohtaan. Se, mitä hän on saavuttanut tämän lajin parissa, on jotain uskomatonta.

Joukkueet iskevät yhteen huhtikuun 12. päivä Santiago Bernabeulla ja viikkoa myöhemmin Stamford Bridgellä.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga