Eurooppa-liiga

ManU:lle helpottava voitto Eurooppa-liigassa: “Yritämme voittaa tämän kilpailun”

Manchester United
Pixabay

Manchester United matkusti Real Betisin vieraaksi Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheen toisessa osaottelussa. Avausosan selkein 4-1 lukemin nimiinsä vienyt ManUei kompastunut jälkimmäisessäkään kamppailussa, ja eteni jatkoon yhteismaalein 5-1.

Kotijoukkue Real Betis aloitti Estadio Villa Bellamarinilla pelatun ottelun vahvasti ja pystyi pakottamaan pelin painopisteen kohti Manchester Unitedin maalia.

Vieraat joutuivat ottamaan pitkiä jaksoja vastaan ensimmäisellä puoliajalla, mutta tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

Marcus Rashford jatkoi lentoaan iskemällä pelin ainokaisen tunnin kohdalla. Unitedin maalilla varmoja otteita esittänyt, David de Gea, kertoi joukkueen tavoitteista pelin päätyttyä.

Pokaalit ovat meille tärkeitä. Mielestäni manageri (Erik ten Hag) on näyttänyt sen valitsemalla vahvan joukkueen jokaiseen otteluun. Yritämme voittaa tämän kilpailun.

Tiedämme, että mukana on vielä erittäin vahvoja joukkueita, mutta olemme itsevarmoja ja uskomme mahdollisuuksiimme. Katsotaan, mitä tulevassa arvonnassa tapahtuu.

De Gea uskoi vahvan puolustuspelaamisen olleen voiton avain Betisiä vastaan.

Tiesimme olevamme kolme maalia edellä, mutta Betis on hyvä joukkue ja heitä on vaikea kaataa kotonaan. He saivat pelin alussa muutamia hyviä tilanteita, mutta me puolustimme upeasti ja selvisimme seuraavalle kierrokselle.