Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Arpaonni ei suosinut Sevillaa: Vastaan asettuu ManU – “Heillä on joitakin heikkouksia…”

Sevilla
Pixabay

Sevilla ja Manchester United arvottiin vastakkain Eurooppa-liigan seuraavalla pudotuspelikierroksella. Andalusialaisjoukkueen urheilujohtaja, Monchi, kertoi mielipiteensä tulevasta vastustajasta.

Sevillan urheilujohtaja, Monchi, myöntää, että Manchester Unitedin nykyisestä joukkueesta on vaikea löytää heikkouksia. Mies silti korostaa, että hänen joukkueellaan on kunnianhimoa kaataa englantilaiset.

Kaksikko kohtasi toisensa edellisen kerran Eurooppa-liigan välierissä vuonna 2020, jolloin Sevilla osoittautui vahvemmaksi. ManU on kuitenkin kehittynyt huimasti Erik ten Hagin alaisuudessa, joten Sevillalla on valtava haaste edessään.

– Arpaonni ei ollut tällä kertaa puolellamme ja saamme vastaamme kenties kilpailun vaikeimman vastustajan, Monchi toteaa.

– Kaikki tässä vaiheessa mukana ovat joukkueet ovat toisaalta huipputasoa. Meillä riittää kokemusta tästä kilpailusta, jonka olemme voittaneet kuusi kertaa.

– Lähdemme tähän ottelupariin täynnä optimismia ja pyrimme saamaan hyvän tuloksen Manchesterista. Meidän täytyy osoittaa suurta intohimoa.

– United pudotti La Ligan kärkijoukkueen (FC Barcelona). Heillä on joitakin heikkouksia, mutta niitä on vaikea löytää. He ovat todella laadukas joukkue, josta löytyy fyysisyyttä, taitoa ja nopeutta.

Joukkueiden ensimmäinen ottelu pelataan 13. huhtikuuta Old Traffordilla.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga