Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Virgil van Dijkillä selkeät vaatimukset ensi kaudelle: “Seuran on tehtävä työnsä”

Liverpool
Pixabay

Virgil van Dijk uskoo, että Liverpoolin on tehtävä laadukkaita hankintoja kesällä, jotta seura voisi nousta takaisin Euroopan kirkkaimmalle huipulle.

Jürgen Kloppin valmentama Liverpool jahtasi kauden alkaessa neljää eri pokaalia. Joukkue joutuu kuitenkin tyytymään siihen tosiasiaan, että kausi päättyy vain Community Shieldin voittoon. Paukut loppuivat täysin kesken Mestarien liigassa, Carabao Cupissa ja FA Cupissa.

Liverpool on Valioliigassa kuudentena, 24 pistettä kärjessä olevaa Arsenalia jäljessä. Redsin päätavoite on tässä vaiheessa neljän parhaan joukkoon sijoittuminen. Mestarien liigassa pelaaminen ensi kaudella on Virgil Van Dijkin mielestä elintärkeää joukkueen tulevaisuuden kannalta.

On selvää, että osa pelaajista tulee lähtemään, Van Dijk kertoi.

– Jos haluamme olla sillä tasolla, jolla olemme olleet viimeiset viisi vuotta, tarvitsemme laadukkaita hankintoja, varsinkin kun ovi käy myös toiseen suuntaan.

– Kaikki tietävät, että se tulee olemaan hyvin vaikeaa. Oikeiden pelaajien löytäminen on haastavaa, mutta seuran on tehtävä tässä tapauksessa työnsä.

– Meillä on vielä paljon pelejä pelattavana ja haluamme olla Mestarien liigassa. Uskon, että se auttaa myös houkuttelemaan maailman parhaita pelaajia.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga