Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Real Madrid edelleen Liverpool-hyökkääjän kintereillä

Liverpool
Pixabay

Huhumylly Mohamed Salahin ympärillä ei tunnu ottavan loppuakseen. Liverpoolin tähtihyökkääjä nousi hiljattain seuransa kaikkien aikojen eniten valioliigamaaleja tehneeksi pelaajaksi.

Mohamed Salah saapui Anfieldille vuonna 2017. Varovaisen alun jälkeen egyptiläinen on nostanut profiiliaan valtavasti ja noussut yhdeksi Jurgen Kloppin ryhmän tärkeimmistä pelaajista.

Liverpool murskasi hiljattain Manchester Unitedin uskomattomin 7-0 lukemin. Salah iski ottelussa kaksi maalia, jonka myötä hänestä tuli Poolin historian tehokkain maalintekijä Valioliigassa.

Verkko on heilunut muutenkin tällä kaudella mukavaan tahtiin, sillä Salah on tehnyt toistaiseksi 11 liigamaalia, jonka lisäksi maalisyöttöjä on kertynyt 7 kappaletta.

Liverpoolin vaikean kauden on kuitenkin raportoitu saaneen miehen miettimään omaa tulevaisuuttaan. Salah on yksi Reds-kannattajien suurimmista suosikeista ja hän on kertonut moneen otteeseen nauttivansa elämästään Merseysidellä.

Voi kuitenkin olla, että jos Liverpool jää Mestarien liigan ulkopuolelle ensi kaudella moni joukkueen avainpelaajista harkitsee jatkoaan.

Salahin nykyinen sopimus kestää vuoden 2025 kesäkuulle, mutta viimeisten tietojen mukaan Real Madridin kiinnostus ei ole osoittanut hiipumisen merkkejä. Egyptiläishyökkääjän menetys olisi luonnollisesti valtava isku punaisille.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset