Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Suunnitelmat muuttumassa? – La Ligan jättiseura kiinnostunut Romelu Lukakusta

Santiago Bernabeu
Pixabay

Inter Milanissa flopannut Romelu Lukaku jättää kesällä Giuseppe Meazzan taakseen. Belgialaisjätin on uskottu palaavan Chelsean paitaan, mutta viimeisten huhujen mukaan Real Madrid on kiinnostunut hankkimaan hänet riveihinsä.

Romelu Lukaku on pakkaamassa laukkujaan tämän kauden jälkeen. Aiemmalla visiitillään hurjaa jälkeä Inter Milanin paidassa tehnyt kärkipelaaja on ollut kuin varjo itsestään.

Mies pelaa tällä hetkellä Nerazzurrissa lainasopimuksen turvin ja hänen on uskottu palaavan Chelseaan tämän kauden jälkeen.

Hiljattain kantautuneiden huhujen mukaan Real Madrid on kuitenkin nostanut päätään ja ilmoittanut olevansa kiinnostunut Lukakusta.

Lähteiden mukaan Los Blancos vakuuttunut belgialaisen ominaisuuksista ja näkee tämän oivana ratkaisuna helpottamaan Karim Benzeman hurjaa pelimäärää.

Chelsea on varmasti enemmän kuin valmis istumaan neuvottelupöytään ja luopumaan pelaajasta riittävää siirtosummaa vastaan. Miehelle ei uskota olevan enää käyttöä Stamford Bridgellä viimekertaisen yrityksen jälkeen.

Henkilökohtaisella tasolla siirtyminen Madridin paitaan todennäköisesti kuulostaa hyvältä, mutta kauppojen totetuminen on kokonaan toinen asia.

Selvää on kuitenkin, että myydessään Lukakun eteenpäin Chelsea tekee rutkasti tappiota. Miehestä maksettiin aikanaan hurja 113 miljoonan euron siirtosumma, mutta arvo on tullut roimasti alaspäin.

Lähde: CaughtOffside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga