Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenham menetti kahden maalin johtonsa: Sarjajumbo nousi lopussa rinnalle

Southampton FC
Pixabay

Southampton ja Tottenham järjestivät melkoisen maalijuhlan Valioliigan lauantain kierroksella. Voittajasta ei saatu selvyyttä ja loppulukemat kirjattiin 3-3 numeroin värikkäiden vaiheiden jälkeen.

St. Marys’ Parkilla pelattu Southamptonin ja Tottenhamin välinen mittelö lähti liikkeelle suhteellisen tasaisissa merkeissä. Ruben Sellesin luotsaama kotijoukkue oli hieman aloitteellisempi, mutta Spurs pääsi pikkuhiljaa paremmin peliin mukaan.

Avausjakson ainokaisesta vastasikin vierasjoukkue, kun tuore hankinta, Pedro Porro, onnistui Heung-min Sonin esityöstä.

Toisella puolikkaalla alkoi tapahtua toden teolla. Che Adams toi isännät tasoihin lähes välittömästi.

Harry Kane vei lontoolaiset uudelleen johtoon reilun tunnin pelin jälkeen ja Ivan Perisic lisäsi Antonio Conten suojattien etumatkaa.

Peli näytti olevan jo taputeltu, mutta kotiyleisönsä tuesta nauttinut Saints ei suostunut luovuttamaan. Theo Walcott kavensi hieman Perisicin osuman jälkeen.

Ottelun viimeinen maali nähtiin lisäjan kolmannella minuutilla, kun Southamptonille tuomittiin rangaistuspotku. James Ward-Prowse ei erehtynyt, joten peli päättyi pistejakoon.

Spurs menetti tasurin myötä saumansa nousta Manchester Unitedin edelle sarjataulukon kolmannelle sijalle. Southampton jatkaa jumbosijalla ja piste oli Sellesin miehistöltä maksimisuoritus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga