Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

FC Barcelona ja Real Madrid kohtaavat Camp Noulla: Xavilla erityissuunnitelma Real-tähden pysäyttämiseksi?

Camp Nou
Pixabay

La Ligassa nähdään tänään todellinen jättiläisten kohtaaminen, kun FC Barcelona ja Real Madrid iskevät yhteen Camp Noulla. Yksi mielenkiintoisimmista taistelupareista on etukäteen ajateltuna Barcan Ronald Araujo ja Realin Vinicius Jr.

Real Madridilla on tänään kasvojen pesun paikka, kun joukkue matkaa Barcelonan vieraaksi Camp Noulle. Los Blancos on hävinnyt kolme neljästä edellisestä El Clasicosta, jonka lisäksi Barca johtaa sarjaa yhdeksän pisteen erolla.

Jos katalaanit ottavat kotivoiton huomenna alkaa mestaruustaistelu olla taputeltu. Madridin hyökkääjä, Vinicius Jr, on ollut tällä kaudella hurjassa iskussa ja katseet kohdistuvat häneen tässäkin kamppailussa.

Xavi Hernandez tulee todennäköisesti tekemään odotetun ratkaisun vikkelän brasilialaisen pysäyttämiseksi. Normaalisti topparin tontilla operoivaa Ronald Araujoa on peluutettu tarpeen vaatiessa oikeana laitapuolustajana.

Madridia vastaan siirto on toiminut, sillä uruguaylainen on pystynyt pitämään Viniciuksen erittäin hyvin pihdeissään. Barca on voittanut Realin aina Araujon pelatessa kyseisellä tontilla.

Araujo kommentoi mahdollista pelipaikkaansa ennen ottelua.

– Toivon, että pelaan laidalla, mutta valmentaja tekee nämä päätökset. Tulen joka tapauksessa antamaan kaikkeni joukkueen eteen.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga