Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Betis palasi voittojen tielle: Tuttu mies jälleen ratkaisijana

Real Betis
Pixabay

Real Betis kohtasi La Ligan sunnuntain kierroksella Mallorcan. Kotijoukkue sai hieman balsamia haavoilleen Eurooppa-liigasta putoamisen jälkeen. Pelin ainoasta osumasta vastasi tähtihyökkääjä, Borja Iglesias.

Vahvaa kautta pelaava Real Betis palasi voittojen tielle La Ligassa kahden tasapelin jälkeen. Takaraivossa painoi myös eurokenttien pettymys, kun Manchester United lähetti Los Verdiblancosin laulukuoroon maanosan kakkoskilpailusta.

Manuel Pellegrinin luotsaama Betis lähti hyvällä asenteella Mallorcaa vastaan ja pystyi aiheuttamaan jatkuvasti ongelmia vieraiden puolustukselle. Varsinkin härkämäinen Borja Iglesias oli alati vaarallinen ja Mallorcan alakerralla piti jatkuvasti kiirettä hänen kanssaan.

Mallorca pääsi pikkuhiljaa paremmin mukaan, mutta avausjakson parhaista paikoista vastasi Betis.

Heti toisen puoliajan alussa helähti, kun Iglesias osui Youssouf Sabalyn esityöstä. Tämän jälkeen puntit tasoittuivat selkeästi ja Mallorca kykeni rakentelemaan pidempiä hyökkäyksiä isäntien kenttäpäätyyn. Betis säilytti kuitenkin muotonsa, eikä joutunut suuremmin hätään missään vaiheessa.

Peli päättyi 1-0 lukemiin, joten pisteet jäivät Estadio Villa Bellamarinille. Betis nousi voittonsa myötä 45 pisteeseen ja jatkaa sarjan viidentenä. Mallorca on 32 pisteellään yhdentenätoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga