Fulhamin kasetti ei kestänyt – ManU voittoon Old Traffordilla

Jalkapallo
Unsplash

FA Cupissa nähtiin lauantaina värikäs kamppailu, kun Manchester United ja Fulham asettuivat vastakkain Old Traffordilla. Pelistä ei puuttunut tunnetta, eikä ylilyönneiltäkään vältytty.

Fulhamin ja Manchester Unitedin välinen ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä. Valkopaitainen vierasjoukkue lähti ennakkoluulottomalla pelisuunnitelmalla liikenteeseen ja pystyi paineistamaan aggressiivisesti Unitedia.

Ottelun tempo pysyi korkealla avausjaksolla, mutta todelliset huippupaikat jäivät vähiin.

Fulham aloitti toisen puoliajan erittäin vahvasti. ManU oli tauon jälkeen täysin telineissä, eikä käytännössä päässyt omalta kenttäpuoliskoltaan.

Lontoolaiset saivat palkinnon yritykselleen, kun Alexandar Mitrovic osui 50. minuutin kohdalla. United näytti todella neuvottomalta ja Mitrovicilla oli pian tilaisuus viedä joukkueensa kahden maalin johtoon, mutta David de Gea venyi upeaan pelastukseen.

ManU sai 70. minuutin paikkeilla vastahyökkäyksen, jonka seurauksena Willian torjui pallon kädellään omalta maaliviivaltaan. Seurauksena oli punainen kortti ja rangaistuspotku, joka sekoitti Fulhamin pakan totaalisesti.

Mitrovic rikkoi erotuomarin koskemattomuutta ja lensi niin ikään pihalle. Cottagers-manageri, Marco Silva, lähti myös suihkuun suunsoitosta.

Bruno Fernandes tasoitti pelin pilkulta. Vain hetki tämän jälkeen United käytti miesylivoimaansa hyödykseen, kun Marcel Sabitzer viimeisteli tyylikkäästi maalin edestä. Fernandes iski illan toisensa lisäajalla, jonka myötä ManU:lle 3-1 voitto.