Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Haalandille City-uran kuudes hattutemppu: “Hän tuntuu aina löytävän keinot”

Jalkapallo
Pixabay

Manchester City jatkoi liitoaan FA Cupissa, kun Burnley kaatui tylyin 6-0 lukemin. Erling Haalandin maalitehtailulle ei näytä tulevan loppua. Norjalaistähti iski jo Citizens-uransa kuudennen hattutempun.

FA Cupissa nähtiin lauantaina suhteellisen yksipuolinen näytös, kun Manchester City murjoi Burnleyn maanrakoon. Erling Haaland näytti jälleen kerran tasonsa ja aloitti maalikimaransa puolen tunnin kohdalla.

Hyökkääjä iski puhtaan hattutempun, jonka myötä hänen viikon maalimääränsä kohosi yhdeksään. Julian Alvarez säesti kahdella häkillään ja Cole Palmer osui kertaalleen.

Cityn entinen kapteeni, Vincent Kompany, hehkuttaa Haalandia ja uskoo, että tällä on kaikki mahdollisuudet nousta lajin suurimpien legendojen joukkoon.

– Pelasin urani aikana useita suuria pelaajia vastaan, kuten Messi (Lionel), Cristiano (Ronaldo), Ronaldinho ja Zidane (Zinedine). He kuuluvat lajin ehdottomaan eliittiin ja parhaillakin puolustajilla oli vaikeuksia heidän pysäyttämisessään. Sama pätee Erlingiin.

– Hän tuntuu aina löytävän keinot maalintekoon. Tämän lisäksi hän haluaa kehittyä entistäkin paremmaksi, joka on kenties suurin ero muihin huippuihin. Hänen maalitilastonsa puhuvat puolestaan, mutta mielestäni hänen mentaliteettinsa erottaa hänet muista.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup