Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventuksen ranskalaistähti tehnyt päätöksensä: Ura jatkumassa Torinossa?

Juventus
Pixabay

Paul Pogban tilanne puhuttaa Italiassa. Raporttien mukaan mies haluaa pysyä Juventuksessa loukkaantumisten ja kiistojen sävyttämästä kaudesta huolimatta.

Paul Pogba palasi Torinoon kesällä ilmaisella siirrolla kuuden vuoden jälkeen. Manchester United hankki hänet aikanaan 89 miljoonan punnan arvoisella sopimuksella, mutta rahoille ei juurikaan saatu vastinetta.

Pogban toinen Italian valloitus on niin ikään sujunut mollivoittoisissa merkeissä. Lukuisten loukkaantumisten vuoksi Pogba on onnistunut koko kauden aikana pelaamaan vain 35 minuuttia Serie A:ssa.

Pogba pudotettiin myös hiljattain Juventuksen Eurooppa-liiga -ottelun pelaavasta kokoonpanosta “kurinpidollisten ongelmien” vuoksi. Italialaismedia onkin jo kyseenalaistanut hänen tulevaisuutensa seurassa.

Muun muassa entinen Bianconeri-puolustaja Marco Tardelli kommentoi Pogban tilannetta ja kertoi hänen olevan iso ongelma Juventukselle.

Kaikesta huolimatta ranskalainen on halukas jatkamaan Torinossa myös ensi kaudella. Pogban kerrotaan haluavan nousta tärkeään rooliin joukkueessa ja varmistaa sitä kautta paikkansa ensi vuonna pelattavissa EM-kisoissa.

Maajoukkueessa peli on kulkenut paremmin, joten Les Bleusin portit lienevät auki, jos seurajoukkuetasolla tulee riittävästi vastuuta. Niin tai näin, mutta kun kyse on Pogbasta, mitä tahansa saattaa tapahtua.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A