Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real-ikonilta ei heru sympatiaa Eden Hazardia kohtaan: “Meidän omilla valinnoillamme on seuraukset”

Real Madrid
Unsplash

Eden Hazard avautui hiljattain median edessä kaipaavansa enemmän peliaikaa. Miehen joukkuetoveri Real Madridista, Toni Kroos, ottaa nyt kantaa belgialaisen puheisiin.

Eden Hazard on jäänyt tällä kaudella vähemmän yllättäen erittäin pienelle vastuulle. Lahjakas belgialainen ei ole pystynyt nousemaan missään vaiheessa Carlo Ancelottin suosioon, eikä tämä vuosi ole ollut poikkeus.

Kaksikon välien on uutisoitu olevan kylmän viileät ja Hazard kertoi hiljattain medialle, etteivät miehet ole keskenään puheväleissä. Belgialaishyökkääjä otti kantaa myös omaan rooliinsa joukkueessa ja kertoi toivovansa lisää peliaikaa.

Miehen joukkuetoveri, Toni Kroos, ei ole pahoillaan Hazardin puolesta.

– Totta kai hän on vaikeassa tilanteessa, mutta säälille ei ole sijaa jalkapallossa, saksalainen toteaa.

– En usko, että Edenillä on huono elämä. Olen pahoillani sellaisten ihmisten puolesta, joiden asiat ovat todella paljon huonommin kuin hänen. Meillä pelaajilla ei ole pulaa rahasta, joten en tunne sääliä yhtäkään jalkapalloilijaa kohtaan.

– Hazardin tilanne ei ole helpoimmasta päästä, mutta myös meidän omilla valinnoillamme on seuraukset. Olen hyvissä väleissä hänen kanssaan, mutta en pahoillani hänen puolestaan.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga