Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Siirtohuhut kiihtyvät brittitähden ympärillä: “Yli 100 miljoonan punnan arvoinen”

Leicester City
Pixabay

Leicesterin keskikenttäpelaaja James Maddison on lähteiden mukaan monen huippuseuran kiikareissa. Entinen valioliigajyrä, Graeme Souness, uskoo, että Leicesterillä tulee olemaan vaikeaa pitää kiinni pelaajasta, jonka hän uskoo olevan yli 100 miljoonan punnan arvoinen.

James Maddison on ollut uskomattomassa vireessä tällä kaudella. Englantilainen on ottanut paikoitellen koko joukkueensa reppuselkään ja tehnyt tulosta kovalla tahdilla. Mies on nakuttanut 19 valioliigapelin aikana 9 maalia ja 5 maalisyöttöä.

Entinen valioliigapelaaja, Graeme Souness, pitää Maddisonia 100 jopa miljoonan punnan arvoisena. Souness harmittelee myös, ettei Maddison päässyt kentälle Qatarin MM-turnauksessa.

– Mielestäni Maddisonin on aika astua kirkkaampiin parrasvaloihin. Luulen, että Leicesterillä tulee olemaan vaikeaa pitää häntä.

– Hänellä on jotain, mitä monelta keskikenttäpelaajalta puuttuu. Hän osaa antaa aina oikean syötön, eikä pelkää ottaa palloa ahtaissa paikoissa. Hän vetää vastustajia itseensä ja pystyy myös maalintekoon.

– Minun täytyy kertoa, että hän osaa olla myös röyhkeä, sillä kun tapasimme hän osti minulle vain yhden drinkin!

– Oli todella sääli, ettei hän päässyt pelaamaan MM-kisoissa. Hän mahtuisi mihin tahansa joukkueeseen ja on yli 100 miljoonan punnan arvoinen.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset