Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

MM-kisojen sensaatio jatkaa Serie A:ssa runsaasta kiinnostuksesta huolimatta: “Fiorentina ei halunnut kuunnella”

Sofyan Amrabat
AOP

Yksi Qatarin MM-turnauksen suurimista onnistujista oli Marokon Sofyan Amrabat, joka pelasi itsensä suuren maailman tietoisuuteen. Amrabat oli yksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista aina matkalla pronssiotteluun.

Fiorentinan keskikenttäpelaaja, Sofyan Amrabat, on ollut lähtökuopissa jo hyvän tovin. Marokkolainen pelasi mahtavasti Qatarin MM-turnauksessa herättäen useamman Euroopan mahtiseuran mielenkiinnon.

Amrabatia on linkitetty muun muassa FC Barcelonaan ja Liverpooliin, mutta muidenkin ykköskategorian huippuseurojen on kerrottu olleen hänen kintereillään.

Pelaajan veli, Nordin Amrabat, kommentoi Fiorentina-tähden tilannetta.

– Joukkueen puheenjohtaja, Rocco Comisso, totesi MM-kilpailujen aikaan, ettei Sofyan ole myynnissä.

– Uskoin hänen kuitenkin vain pyrkivän nostamaan hintalappua ylöspäin. Sofyanin ympärillä riitti paljon kiinnostuneita, mutta hänen toiveensa oli siirtyä vain todelliseen huippuseuraan.

– Saimme paljon yhteydenottoja Englannista ja useampi seura oli valmis maksamaan huomattavan siirtosumman.

– Manchester United ilmoitti kiinnostuksestaan siirtoikkunan parin viimeisen päivän aikana. He ehdottivat lainatarjousta, johon olisi kuulunut osto-optio, mutta Fiorentina ei halunnut kuunnella.

– Barcelonalla oli taloudellisia ongelmia, joten hekään eivät voineet tehdä suoraa ostotarjousta. Chelsea oli niin ikään hänen perässään, mutta Fiorentina ei halunnut päästää häntä lähtemään.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A