Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Entiseltä maajoukkuesuuruudelta tyhjentävä mielipide: PSG:llä on perustavanlaatuisia ongelmia

PSG
Pixabay

Entinen jalkapallosuuruus, Philipp Lahm, ottaa kantaa Paris Saint-Germainin nykytilanteeseen. Lahmin mukaan joukkue pelaa masentavaa jalkapalloa, jonka myötä suurimmat tähdet, kuten Lionel Messi ja Kylian Mbappe menevät täysin hukkaan.

Ligue 1:n ökyseura PSG on jälleen kerran matkalla Ranskan mestaruuteen, mutta kuten varsin hyvin tiedetään, tavoitteet ovat aivan jossain muualla.

Liigapytty on kuitenkin ainoa mahdollinen pokaali pariisilaisille, sillä joukkue putosi niin Ranskan cupista, kuten myös Mestarien liigastakin.

UCL:ssä PSG näytti haluttomalta ja pelasi niin epäjohdonmukaisesti, ettei jatkopaikka ollut lähelläkään. Entinen Bayern Münchenin pelaaja, Philipp Lahm, jakaa oman mielipiteensä pariisilaisten tilanteesta.

– Paris Saint-Germain voi tehdä sinut surulliseksi. Bayernia vastaan ei näkynyt lainkaan sitä laatua, jota joukkueesta-pitäisi löytyä. Toisaalta se on pettymys, mutta osittain myös odotettavissa. Heillä on tapana pudota kilpailun aikaisessa vaiheessa.

– PSG:llä on perustavanlaatuisia ongelmia ja he pelaavat latteaa jalkapalloa. Kylian Mbappe on epäilemättä maailmanluokan pelaaja, mutta hänen lahjakkuuttaan ei saada ulosmitattua PSG:ssä.

– Münchenissä Bayernia vastaan hän odotti jatkuvasti palloa jalkaansa. On vaikea kuvitella, miten hänen uransa lähtisi kukoistamaan Pariisissa.

Lionel Messin tilanne on samankaltainen. Hän loistaa maajoukkueessa, jossa hän pääsee pelaamaan omilla vahvuuksillaan, mutta seurajoukkueessa hän menee hukkaan. PSG ei osaa pelata kollektiivisesti yhteen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga