Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Napolin tähti loukkaantui maajoukkuekomennuksella: Milan-ottelu jäämässä väliin

Kvicha Kvaratskhelia ja Victor Osimhen
AOP

Napolin tähtihyökkääjä Victor Osimhen loukkaantui maajoukkuetauon aikana, jonka myötä mieheltä on vaarassa jäädä väliin liuta tärkeitä pelejä. Serie A:n kärkiseura kohtaa Mestarien liigan pudotuspelivaiheen seuraavalla kierroksella AC Milanin.

Hurjassa maalivireessä tällä kaudella ollut Victor Osimhen oli Nigerian joukkueen mukana Afrikan mestaruuskilpailujen karsintaottelussa Guinea-Bissauta vastaan. Täydet minuutit pelannut Napoli-hyökkääjä pääsi hyville maalipaikoille, mutta jäi tällä kertaa ilman tehoja.

Napolin kannalta ikävää on se, että samassa ottelussa Osimhen myös loukkasi itseään ja on pakotettu jäämään sivuun toistaiseksi. Maalitykiltä jää väliin ainakin tulevan sunnuntain ottelu AC Milania vastaan ja ensi viikon Lecce- ottelukin saattaa tulla liian aikaisin.

Vaarassa on myös vajaan parin viikon päästä pelattava Mestarien liigan ottelu niin ikään Milania vastaan.

Serie A:n mestaruus on käytännössä jo Napolin hyppysissä, joten keskittyminen on varmasti ainakin osittain käännetty UCL:n suuntaan.

Tässäkin mielessä Osimhenin toipuminen on ensiarvoisen tärkeää, sillä mies on ollut yksi koko Euroopan tehokkaimmista hyökkääjistä tällä kaudella. Kotimaan liigassa verkko on heilunut 23 ottelun aikana 21 kertaa. Mestarien liigassa on syntynyt 4 maalia viidessä pelissä.

Lähde: The Athletic

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestarien liiga