Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajat aloittaa karsintaurakkansa Tanskaa vastaan: “Meidän pitää pystyä puolustamaan hyvin ja hyökkäämään tehokkaasti”

Suomi
Pixabay

Suomen EM-karsintaurakka alkaa tänään ottelulla Tanskaa vastaan. Parkenilla pelattava ottelu käynnistyy klo 21.45. Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kertoi tunnelmistaan startin kynnyksellä.

Huuhkajat on tänään kovan haasteen edessä, kun joukkue matkaa Parkenille Tanskan vieraaksi. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Suomi matkustaa kyseiselle stadionille sitten toissa kesänä pelattujen EM-kisojen.

Tuolloin irtosi 1-0 voitto, mutta ottelu jäi kuitenkin mieleen aivan muista kuin pelillisistä syistä.

Suomi on valmistautunut tämäkertaiseen kamppailuun mahdollisimman hyvin, mutta altavastaajan asema on selkeä. Markku Kanerva kertoi mietteitään ennen peliä.

– Valmistautuminen on mennyt suunnitelmien mukaan, mutta treenikentät eivät ole olleet ihan siinä kunnossa, missä toivoimme. Tilanteeseen on pitänyt sopeutua, Kanerva paljasti.

– Tanskalla on poissaoloja jonkin verran, mutta kun katsoo pelaajalistaa, siellä on aika kovaa kaveria laittaa kentälle. Jos tarjoaisit minulle nyt tasapeliä, niin miksi ei. Mutta jos pelaamme hyvin ja luomme Tanskaa enemmän maalipaikkoja, en olisi tyytyväinen tasapeliin.

– Se on selvää, että meidän pitää pystyä puolustamaan hyvin ja hyökkäämään tehokkaasti. Tässä on ollut aikaa miettiä eri skenaarioita ja ottelusuunnitelmaa liittyen siihen, mitä Tanska tekee ja mikä on ottelun tilanne.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat