Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Englannille kurja takaisku EM-karsintoihin – Huippupakki sivussa Ukrainaa vastaan

Reece James poissa Englannin kokoonpanosta EM-karsinnoissa
AOP

Reece Jamesin loukkaantumisten täyteinen kausi sai jatkoa, kun mies joutui jättäytymään pois Englannin maajoukkueen vahvuudesta.

Englanti kohtaa EM-karsinnoissa Ukrainan sunnuntaina. Joukkue koki kurjan takaiskun, kun Chelsea-pakki Reece James joutui vetäytymään joukkueen kokoonpanosta. Englannin jalkapalloliiton mukaan kyseessä on “jo olemassa olleen vamman arvioinnista”, jota varten mies on matkannut takaisin Chelsean harjoituskeskukseen.

James joutui istumaan sivussa myös Qatarin MM-kisat polvivamman vuoksi. 23-vuotias pakki palasi Chelsean vahvuuteen Valioliigassa helmikuussa. Mies on pelannut Chelsea-paidassa ainoastaan 12 ottelussa tällä kaudella. Vielä ei ole selvää onko mies pelikunnossa huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna kun Chelsea kohtaa Aston Villan Valioliigassa.

Gareth Southgate on päättänyt olla kutsumatta korvaajaa Jamesin tilalle ja miehen paikalla aloittaa mitä luultavimmin joko Kieran Trippier tai Kyle Walker.

Torstaina James pelasi noin viisi minuuttia ottelun lopussa kun Englanti voitti Italian 2-1.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet