Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern Münchenin puikkoihin hyppäävällä Thomas Tuchelilla isot tavoitteet: “Pelaamme kaikista mestaruuksista”

Uudella Bayern-valmentaja Thomas Tuchelilla isot tavoitteet
AOP

Bayern Münchenin uunituore manageri Thomas Tuchel avasi suunnitelmiaan saksalaisseuran varalle ensimmäisessä lehdistötilaisuudessaan.

Thomas Tuchel myöntää Bayern-pestin olleen yllätys, mutta saksalaismanageri on valmis haasteeseen. Avainasemassa miehen mukaan on potkut saaneen Julian Nagelsmannin hyvän työn jatkaminen.

– Ajoitus oli yllättävä, en odottanut sitä, sillä mitään yhteyttä ei ollut etukäteen, Mestarien liigan Chelsean kanssa voittanut Tuchel kertoi siirrosta.

Mies kertoi, että “haasteen suuruus” oli ratkaiseva tekijä lopullisen päätöksen teossa.

– Olin olettanut, että jatkaisin uraani ulkomailla. Ensimmäinen haastatteluni oli tiistaina ja asiat etenivät tällä kertaa hyvin nopeasti. Tämä on minulle huippuratkaisu.

Tuchel pitää selvänä, että Nagelsmannin aloittama hyvä työ on hyödynnettävä ja saksalainen haluaakin lähteä rakentamaan sen päälle.

– Julianin joukkueen kanssa luoma asema, missä meillä on mahdollisuus voittaa mestaruus kaikissa kolmessa kilpailussa, on hyödynnettävä, Tuchel totesi.

– Tietenkin siihen liittyy myös riskejä. Mutta me rakastamme painetta ja stressiä. Kaikkien mestaruuksien voittaminen on edelleen mahdollista. Minulla on käsitys siitä, mitä pitää tehdä, ja odotan sitä todella innolla. Kyse on siitä, että pelaamme kaikista titteleistä.

Bayernin yllättävä päätös keskeyttää yhteistyö Nagelsmannin kanssa, tuli monelle hieman puun takaa. Nagelsmann on tehnyt hyvää työtä joukkueen johdossa ja voitti muun muassa Bundesliiga-mestaruuden heti ensimmäisellä kaudellaan 2021/2022.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga