Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

RB Leipzigin tähti myöntää keskustelleensa Pep Guardiolan kanssa: “Hän on mahtava valmentaja”

Jalkapallo
Pixabay

RB Leipzigin Josko Gvardiol on herättänyt kiinnostusta useammassa eri suunnassa. Kroatian maajoukkuepelaaja on itsekin ilmaissut lähtöhalukkuutensa ja avautuu keskustelustaan Pep Guardiolan kanssa.

RB Leipzig joutui valtavan haasteen eteen Mestarien liigassa, kun vastaan arvottiin Manchester City. Yksi etukäteen mielenkiintoisimmista taistelupareista oli Josko Gvardiolin ja Erling Haalandin välinen kamppailu.

Kroatialaistoppari sai tasapeliin päättyneestä ensimmäisestä osasta erävoiton onnistuttuaan myös maalinteossa. Toisessa osassa Citizens meni kuitenkin menojaan ja pyyhki saksalaiset nurmen pintaan tylyin 7-0 lukemin.

Haaland näytti tasonsa iskemällä käsittämättömät viisi häkkiä.

Gvardiol on ollut pidemmän aikaa muun muassa Manchester Cityn tutkassa ja ensimmäisen osaottelun jälkeen huhut vain yltyivät.

Kun Cityn jatkopaikka oli selvinnyt Gvardiolin nähtiin kättelevän City-luotsi, Pep Guardiolaa ja miehet vaihtoivat keskenään muutaman sanan. Kroatialainen kommentoi sananvaihtoaan Guardiolan kanssa ja ottaa kantaa omaan tulevaisuuteensa.

– Ojensin käteni Guardiolalle ja onnittelin häntä jatkopaikasta. Hän on mahtava valmentaja. Juttelimme hetken, mutta keskustelun sisältö pysyköön meidän välisenämme.

– Leipzig ei kuitenkaan halua myydä minua minnekkään tulevan kesän aikana, joten tulevaisuudestani on turha puhua tässä vaiheessa enempää.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga