Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea kaipaa vahvistusta hyökkäyspäähänsä – Tähtäimessä suurseurojen huomion kiinnittänyt nuori lupaus

Chelsea kiinnostunut Benjamin Seskosta
Pixabay

Valioliigassa tällä kaudella kipuillut Chelsea hakee tulevan kesän siirtoikkunassa vahvistusta hyökkäyspäähänsä. Lontoolaisseuralla onkin tähtäimessä RB Salzburgin nuori lupaus, Benjamin Šeško.

Benjamin Šeško on tehnyt viimeisten vuosien aikana Itävallan Bundesliigassa hyvää työtä ja nuori lupaus onkin herättänyt monien Euroopan suurseurojen kiinnostuksen. Myös Graham Potterin Chelsea olisi mahdollisesti viimeisimpien tietojen mukaan kiinnostunut slovenialaisnuorukaisesta.

Šeškon on määrä siirtyä tulevana kesänä RB Leipzigiin, mutta Chelsea saattaa haluta hypätä tilanteeseen ja tuoda nuorukaisen Bundesliigan sijaan Stamford Bridgelle.

Uutissivusto Fichajesin mukaan nuorukaiselle oltaisiin asettamassa 50 miljoonan euron hintalappua. Chelsea voisi hyvinkin olla halukas maksamaan Šeškosta kyseisen summan, sillä miehellä on potentiaalia olla tulevaisuudessa yksi pelipaikkansa parhaista.

Šeško pelaa parhaillaan Itävallan Bundesliigassa, missä miehen esitykset ovat olleet vakuuttavia. 19-vuotiaalla lupauksella on kerättynä kymmenestä ottelusta 12 maalia ja kolme maalisyöttöä.

Myös Manchester Unitedin leirissä on huomattu nuoren Šeškon potentiaali ja seura onkin lähettänyt kykyjenetsijät seuraamaan nuoren pelaajan otteita. Myös Unitedilla halutaan vahvistaa hyökkäyspäätä, jotta hyvä vire Erik ten Haagin alaisuudessa jatkuu myös ensi kaudella. Salzburgin maalitykille saattaa kuitenkin olla vielä useampiakin kiinnostuneita, ennen kuin kesän siirtoikkuna aukeaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset