Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

ManU-hyökkääjä tekemässä lähtöä? – “Rakastan tätä seuraa, mutta minun on tärkeää saada peliaikaa”

Anthony Elanga
AOP

Anthony Elangan ympärillä on riittänyt puhetta viime aikoina. Pienelle vastuulle jäänyt Ruotsin A-maajoukkuepelaaja on ollut koko kauden ajan siirtohuhujen keskiössä. Hyökkääjä myöntää, että pienentynyt vastuu on tuntunut todella turhauttavalta.

Manchester Unitedin hyökkäyskalusto on mennyt tällä kaudella uusiksi. Joukkue on pelannut kenties Sir Alex Fergusonin jälkeisen ajan parasta jalkapalloa ja tehoja on syntynyt laajalla rintamalla.

Selkeä ykköstykki on ollut Marcus Rashford, jonka asema avauskokoonpanossa on täysin selkiö. Muillekkin paikoille riittää tunkua ja kilpailu peliajasta on kovaa.

Hyviä otteita viime kaudella esittänyt, Anthony Elanga, on jäänyt tällä sesongilla pienemmälle vastuulle. Siirtohuhujen kohteena ollut ruotsalainen ottaa nyt kantaa tilanteeseensa.

– Tunnen oloni turhautuneeksi, sillä haluan pelata. Se on erittäin tärkeää. Valmentaja (Erik ten Hag) tekee kuitenkin päätökset. Olen jutellut hänen kanssaan, mutta keskustelujen sisältö jää meidän väliseksemme.

– Tiedän, mitä hän odottaa minulta ja voin vain jatkaa kovan työn tekemistä harjoituskentällä. Minun on oltava valmiina tilaisuuden tullessa. Rakastan tätä seuraa, mutta minun on tärkeää saada peliaikaa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset