Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

Markku Kanerva ennakoi illan ottelua: “Kaksinkamppailupelaaminen tulee korostumaan”

Suomi
Pixabay

Suomen EM-karsinnat jatkuvat tänään ottelulla Pohjois-Irlantia vastaan. Belfastin Windsor Parkilla käytävä kamppailu pyörähtää käyntiin klo 21:45.

Avausottelunsa Tanskalle hävinneella huuhkajalaumalla on tänään kasvojen pesun paikka Pohjois-Irlantia vastaan. Ensimmäisestä karsintapelistä tuloksena oli tappio Tanskan ollessa selkeästi parempi kahdesta joukkueesta.

Tänään edessä on täysin erilainen haaste, kun vastaan asettuu Pohjois-Irlanti. Tiedossa on todennäköisesti erittäin tiukka vääntö fyysistä vastustajaa vastaan, eikä helppoja pisteitä ole tälläkään kertaa luvassa.

Pohjois-Irlanti voitti omassa karsintojen avausppelissään San Marinon vieraskentällä lukemin 0-2. Molemmista joukkueen maaleista vastasi Dion Charles.

Huuhkajien päävalmentaja, Markku Kanerva, ennakoi illan vastustajaa.

– Heillä on myös vähän poissaoloja. He pelasivat kolmen topparin systeemillä San Marinoa vastaan. Se on vähän arvailua lähtevätkö he samalla systeemillä meitä vastaan.

– O’Neillillä (valmentaja, Michael), on päävalmentajana takana yksi peli ja hänellä on varmasti ajatus, miten hän lähtee rakentamaan joukkueen pelitapaa. Se vähän yllättäisi, jos se vaihtuisi San Marino -pelistä otteluun meitä vastaan, Kanerva tuumii.

– Se on fyysinen joukkue ja kotikentällä heidän taisteluasenteensa on korkealla. Kaksinkamppailupelaaminen tulee korostumaan. He pyrkivät luomaan vastustajalle painetta. Tulee vähän pidempää palloa ja aikaisia keskityksiä. Kyllä sieltä taitoa löytyy kanssa, jos heille antaa tilaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet