Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan KuPS kotiutti tutun tähden – Nouseeko jälleen loistoon?

Urho Nissilä keskikenttäpelaaja KuPS
AOP

Veikkausliigan Kuopion Palloseura on tehnyt heinäkuun loppuun asti kestävän pelaajasopimuksen 26-vuotiaan keskikenttäpelaajan Urho Nissilän kanssa.

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on tehnyt merkittävän pelaajahankinnan ensi viikolla alkavaa liigakautta varten. Keskikenttäpelaaja Urho Nissilä palaa kasvattajaseuraansa neljän kuukauden mittaisella pelaajasopimuksella, joka ulottuu heinäkuun 2023 loppuun saakka.

KuPS ja Nissilä allekirjoittivat pelaajasopimuksensa tänään maanantaina ja Nissilä liittyy saman tien kuopiolaisjoukkueen pelaajavahvuuteen. Nissilä tuo KuPS-joukkueeseen suuren määrän henkilökohtaista taitoa ja kansainvälisen tason pelintekokykyä ja hän liittyy suurella innolla jälleen oman kasvattajaseuransa riveihin.

– Todella hyvällä fiiliksellä takaisin Kuopiossa, täällä on hyvä olla. Innolla odotan tulevaa kautta, meillä on hyvä joukkue kasassa, Nissilä sanoo.

Kuopion Palloseuran läheinen yhteistyökumppani Forenom Oy toimii Urhon kummiyrityksenä tällä pelikaudella.

Nissilä valittiin vuonna 2021 Veikkausliigassa vuoden Veikkausliiga-pelaajaksi. Mölymäen Modric iski kyseisenä vuonna keltamustien paidassa Veikkausliigassa kahdeksan maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Kaiken kaikkiaan KuPS-kasvatti on edustanut Kuopion Palloseuraa 177 ottelussa, jossa hän on tehnyt 36 maalia ja 36 maaliin johtanutta syöttöä.

Päävalmentaja Pasi Tuutti hymyilee kilpaa keväisen auringon kanssa, kun kertoo ajatuksensa Upin paluusta keltamustiin.

– Hienoa saada Upi takaisin kotiin. Uskon, että jokainen valmentaja tässä maassa olisi halunnut Upin tasoisen pelaajan omaa joukkueeseensa. Se, että olemme jo edellisenä vuosina tehneet yhteistyötä Upin kanssa nopeuttaa sopeutumista joukkueeseen merkittävästi.

– Upin poikkeukselliset kyvyt toteuttaa peliä antavat joukkueelle lisää aseita kilpajuoksussa kohti joukkueen asettamia tavoitteita, Tuutti ylistää.

Nissilä pelasi helmikuuhun saakka Etelä-Korean K League 1:ssä Suwon FC:ssä. Hän ehti edustaa seuraa 23 ottelussa, joissa mies teki kaksi maalia ja antoi kaksi maalisyöttöä.

Muulla urallaan Nissilä on pelannut Suomen lisäksi Belgiassa ja Hollannissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat