Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Manchester Cityn pelaaja lähtökuopissa: Rooli Etihadilla jäänyt lähes olemattomaksi

Jalkapallo
Pixabay

Manchester Cityn Kalvin Phillips harkitsee lähteiden mukaan maisemanvaihtoa tulevan kesän aikana. Leedsistä vain vajaa vuosi sitten Etihadille saapunut Englannin maajoukkuemies on jäänyt Pep Guardiolan alaisuudessa pienelle vastuulle.

Kalvin Phillipsiä pidettiin pari vuotta sitten yhtenä Englannin parhaista puolustavista keskikenttäpelaajista. Leeds Unitedissa vakuuttavia otteita esittänyt Phillips nousi suureen rooliin myös toissa kesänä pelatuissa Euroopan mestaruuskilpailuissa, joissa Kolme Leijonaa ylsi aina hopealle asti.

Kisojen jälkeen Phillips valittiin maajoukkueen vuoden pelaajaksi. Pitkään siirtohuhuissa ollut Phillips oli varsinkin Manchester Unitedin tarkkailun kohteena, mutta Leeds-taustainen pelaaja ei halunnut siirtyä Old Traffordille.

Manchester City saapui viime kesänä apajille ja maksoi englantilaisesta peräti 49 miljoonan euron siirtokorvauksen. Phillips on kuitenkin kärsinyt loukkaantumisista, eikä terveenä ollessaankaan ole pystynyt vakuuttamaan Pep Guardiolaa kyvyistään.

Viimeisten tietojen mukaan Phillips on valmis vaihtamaan jälleen maisemaa säännöllisen peliajan perässä.

Leedsin on kerrottu viime tammikuussa koettaneen houkutella miestä takaisin riveihinsä. Tämän lisäksi ainakin myös Wolverhampton Wanderers, Newcastle United ja West Ham ovat osoittaneet kiinnostusta häntä kohtaan.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset