Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Väistämätön tapahtui: Contelle lähtöpassit Tottenhamista

Tottenham Hotspur
Pixabay

Antonio Conte ei jatka Tottenham Hotspurin päävalmentajana. Seuran sunnuntaina julkaiseman tiedotteen mukaan päätös syntyi yhteisymmärryksessä. Italialaiskoutsin lähtöpasseja pidettiin mediassa viime viikkoina vain ajan kysymyksenä.

Väistämätön tapahtui Pohjois-Lontoossa. Antonio Conten työsopimus purettiin välittömällä vaikutuksella, eikä italotaktikko näin ollen jatka enää tehtävässään.

Conte vaikutti saaneen haluamansa, sillä hänen viime aikaiset kommenttinsa seuran tilasta olivat vähemmän mairittelevia. Vaikka Conten puheissa oli totuuden siemen tulkittiin hänen ylittäneen rajan ja tehneen sen niin räikeällä tavalla, ettei johtoportaassa haluttu painaa asiaa villaisella.

Italialainen saapui Hotspur Stadiumille vuonna 2021 ja nosti ensimmäisellä kaudellaan Spursin Valioliigan neljänneksi. Lontoolaiset pitävät samaa sijaa tälläkin hetkellä hallussaan, mutta vene on keikkunut viime aikoina runsaasti.

Spurs-pomo, Daniel Levy, kommentoi seuran loppukauden tavoitteita seuraavasti.

– Meillä on 10 valioliigaottelua jäljellä ja neljän parhaan joukkoon yltäminen on kovan taistelun takana. Meidän täytyy tehdä töitä toistemme eteen.

– Jokaisen on astuttava esiin ja tehtävä kaikkensa, jotta yltäisimme mahdollisimman korkealle sijalle tämän seuran ja upeiden faniemme takia.

Spurs tiedotti, että Cristian Stellini ottaa väliaikaisesti valmennusvastuun ja Ryan Mason toimii hänen apuvalmentajanaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga