Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Bundesliiga

Entinen Liverpool-tähti Nagelsmannin potkujen taustalla? – PSG-ottelun jälkimainingeissa kiehui toden teolla

Jalkapallo
Pixabay

Julian Nagelsmannin saamat potkut iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Bayern Münchenin urheilutoimenjohtaja, Hasan Salihamidzic, paljasti aiemmin, että joukkueessa oli kurinpitoon liittyviä ongelmia. Viimeisten tietojen mukaan entinen Liverpool-hyökkääjä, Sadio Mane, oli kaiken keskiössä.

Bayern Münchenin seurajohto teki kovan ratkaisun ja antoi Julian Nagelsmannille potkut viime viikolla. Siitäkin huolimatta, että joukkueen peli on kulkenut mallikkaasti Mestarien liigassa ja kotimaan kentillä.

Bayern pudotti PSG:n UCL:n neljännesvälierävaiheessa ja on kotoisessa sarjassa pisteen sarjakärki Borussia Dortmundia perässä. Hiljattainen tappio Bayer Leverkusenille vaikutti kuitenkin olevan liikaa ja Nagelsmannille näytetiin ovea.

Tuoreiden lähteiden mukaan taustalla oli kuitenkin paljon muutakin.

Bayernin urheilutoimenjohtaja, Hasan Salihamidzic, myönsi aiemmin, että joukkueessa oli sisäisiä ristiriitoja. Näiden keskiössä kerrotaan olleen entinen Liverpool-tähti, Sadio Mane.

Nagelsmann päätti jättää Manen penkille jälkimmäisessä PSG-ottelussa, jonka kerrotaan aiheuttaneen rajun yhteenoton miesten välille.

Senegalilainen oli jälleen avauskokoonpanossa joukkueen kahdessa seuraavassa pelissä, joka luultavasti asetti Nagelsmannin valta-aseman hieman kyseenalaiseen valoon.

Potkuistaan huolimatta nuorelle saksalaisvalmentajalle on todennäköisesti runsaasti ottajia tarjolla.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga