Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Mitä tekee Dortmundin tähtipelaaja? – Ansiot puolittumassa uuden sopimustarjouksen myötä

Marco Reus
AOP

Borussia Dortmundin kapteeni, Marco Reus, pelaa sopimuksensa viimeistä kautta Westfalenstadionilla. Viimeisten raporttien mukaan osapuolet neuvottelevat vuoden mittaisesta jatkopahvista, jonka myötä hänen ansionsa puolittuisivat.

Borussia Dortmundia kesästä 2012 lähtien edustanut Marco Reus on tehnyt aiemmin useaan otteeseen selväksi, että hän haluaisi jatkaa sopimustaan BVB:n kanssa.

Keskikenttäpelaajan sopimus on päättymässä tulevan kauden jälkeen ja hänen tulevaisuudellaan ollaan spekuloitu jonkin verran saksalaismediassa.

Seuran oma kasvatti allekirjoitti edellisen jatkosopimuksen vuonna 2018, joka on nyt katkolla. Reus on kuulunut vuosikausia Dortmundin tärkeimpien pelaajien joukkoon ja seuran ensisijainen tavoite on pitää hänet riveissään.

Reus kärsi käynnissä olevan kauden ensimmäisinä kuukausina vammoista, mutta toivuttuaan pelikuntoon hän on missanut vain kolme ottelua sairauden takia.

Tehot ovat myös olleet kohdillaan, sillä Reus on tehnyt 17 bundesliigaottelun aikana kuusi maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Dortmundin on uutisoitu pyrkivän helpottamaan taloudellista tilannettaan, jonka myötä pelaajien palkkoja joudutaan alentamaan. Reusin ansiot on lähteiden mukaan puolittumassa uuden sopimustarjouksen myötä.

Reusin lisäksi Dortmund pyrkii jatkamaan ainakin myös Mats Hummelsin, Julian Brandtin ja Gregor Kobelin kontrahteja.

Lähde: Get German Football News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga