Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigalegenda hehkuttaa nuorta supertähteä: “Mielestäni hän on ollut ilmiömäinen”

Emirates Stadium
Pixabay

Arsenalin hyökkääjä Bukayo Saka on ollut hurjassa iskussa tällä kaudella. Englantilainen kuuluu Gunnersin suurimpien onnistujien joukkoon mätettyään tehoja kovaan tahtiin. Entinen valioliigapelaaja, Stuart Pearce, hehkuttaa nuoren laiturin ominaisuuksia.  

Hyvää vauhtia kohti Valioliigan mestaruutta porskuttava Arsenal on lyönyt tällä kaudella kaikille epäilijöille jauhot suuhun.

Mikel Artetan ryhmästä on löytynyt onnistujia laajalla rintamalla ja kokonaispaketti on toiminut lähes täydellisesti muutamaa kauneusvirhettä lukuunottamatta.

Joukkueen keihäänkärki on ollut 21-vuotias Bukayo Saka. Uskomattomassa liidossa oleva englantilainen on mättänyt 28 valioliigaottelun aikana 12 maalia ja kymmenen maalisyöttöä.

Saka on ollut Gunners-hyökkäyksen syömähammas, etenkin Gabriel Jesusin pitkän loukkaantumisen aikana. Entinen maajoukkuepelaaja, Stuart Pearce, suitsuttaa Sakan otteita ja luottaa Arsenalin mestaruusmahdollisuuksiin.

– Mielestäni Saka on ollut ilmiömäinen. Hän on suurin yksittäinen syy siihen, miksi Gunners on liigan kärkipaikalla.

– Minulta kysyttiin ennen MM-kisoja kuka tulee voittamaan Valioliigan. Vastasin silloin Arsenal ja olen edelleen samaa mieltä. Jesusin loukkaantumisen uskottiin aiheuttavan heille selkeitä ongelmia, mutta heidän pelaamisensa on ollut saumatonta.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga