Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester City-kipparin ensi kauden joukkue täysi mysteeri: “Kaikki on vielä auki”

Manchester City
Pixabay

Manchester Cityn kapteenin Ilkay Gundoganin ensi kauden osoite on edelleen täysin auki. Saksalaisen nykyinen sopimus on umpeutumassa kolmen kuukauden kuluttua. Miehen agentti avaa suojattinsa tilannetta medialle.

Vuonna 2019 Etihadille saapunut Ilkay Gundogan,32, on edelleen tärkeä palanen Manchester Cityn palettia. Kapteeninnauhan kotimaahansa palanneelta Fernandinholta perinyt Gundogan on ollut tälläkin kaudella suuressa roolissa Citizensin keskikentällä.

Toistaseksi vyölle on kertynyt 24 valioliigaottelua, joiden aikana on syntynyt kolme maalia ja yhtä monta maalisyöttöä.

Gundoganin sopimus on päättymässä kesällä ja häntä on yhdistetty vahvasti etenkin FC Barcelonan riveihin.

Pelaajan agentti ja tämän eno, Ilhan Gundogan, ottaa kantaa sopimustilanteeseen.

– Hänellä ei ole minkäänlaista sopimusta yhdenkään joukkueen kanssa ensi kaudesta. Ilkayn keskittyminen on viime viikkojen aikana ollut hänen poikansa syntymässä ja Manchester Cityssä.

– Kausi on nyt erittäin tärkeässä vaiheessa, eikä hän halua miettiä tällä hetkellä mitään muuta. Kaikki on vielä auki tulevaisuutta ajatellen.

Barcelonan kerrotaan tarkkailevan edelleen pelaajan tilannetta, jonka lisäksi häntä on yhdistetty myös Bayern Müncheniin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset