Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lähde: ManU-puolustajan jatkosuunnitelmat selvillä – Sopimuksen julkistaminen vain ajan kysymys?

Luke Shaw
AOP

Manchester Unitedin puolustuslinjan luottomiehiin kuuluva Luke Shaw on lähteiden mukaan erittäin lähellä jatkosopimuksen allekirjoittamista. Shawn’n nykyinen sopimus on päättymässä vuoden päästä kesällä.

Southamptonista Manchester Unitediin vuonna 2014 saapunut Luke Shaw oli aikoinaan yksi saarivaltakunnan lupaavimmista laitapuolustajista. Erittäin hyökkäysorientoitunut englantilainen nousi nuorella iällä maajoukkuerinkiin ja hänelle povattiin loistavaa tulevaisuutta.

Vakavat loukkaantumiset ovat jarruttaneet Shaw’n kehitystä, mutta mies on taistellut itsensä kerta toisensa jälkeen Unitedin avausmiehistöön.

Shaw on muovannut pelityyliään lukuisten vammojensa jälkeen onnistuneesti ja pystyy tätä nykyä operoimaan myös topparin tontilla. Tästä hyvänä näytteenä toimi jälkimmäinen Manchester derby, jossa Erling Haaland pysyi täysin nuhteessa.

Shaw’n sopimustilanne on puhuttanut jonkun verran ja hänen nykyinen kontrahtinsa on umpeutumassa kesäkuussa 2024.

United-manageri, Erik ten Hag, on ollut erittäin tyytyväinen näkemäänsä ja hänen kerrotaan haluavan pitää Shaw’n Old Traffordilla.

Viimeisten tietojen mukaan osapuolten väliset neuvottelut ovat edenneet jo pitkälle. Pelaajan kerrotaan hyväksyneen uuden diilin henkilökohtaiset ehdot, mutta United ei ole vielä toistaiseksi julkaissut uutta sopimusta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga