Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliiga jatkuu todellisella trillerillä: Manchester Cityn ja Liverpoolin ottelussa hurjat panokset

Manchester City - Liverpool
AOP

Valioliigassa nähdään lauantaina herkullinen kattaus, jonka aloittaa Manchester Cityn ja Liverpoolin välinen kamppailu. Kotonaan pelaava City lähtee peliin ennakkosuosikkina, mutta Jürgen Kloppin suojatit ovat usein olleet parhaimmillaan isoissa otteluissa.

Valioliiga jatkuu jälleen maaottelutauon jälkeen. Kierros alkaa todellisella herkkupalalla, kun Manchester City ja Liverpool iskevät yhteen Etihadilla. Kotiyleisönsä edessä pelaavalle Citylle ei luonnollisesti kelpaa mikään muu kuin voitto.

Pep Guardiolan ryhmällä on vielä ohuet mestaruussaumat, kun Arsenal porskuttaa pelin enemmän pelanneena kahdeksan pisteen karkumatkalla. City kaatoi Gunnersin helmikuussa, mutta jäi heti perään Nottinghamia vastaan tasuriin, joka oli raskas pettymys.

Tällä hetkellä taivaansiniset ovat kolmen ottelun voittoputkessa. Pistemenetyksiin ole varaa enää käytännössä ollenkaan, joten kotijoukkue lähtee varmasti täydellä höyryllä tulevaan otteluun.

Liverpoolilla on allaan nöyryyttävä tappio Bournemouthille, jota edelsi 7-0 voitto Manchester Unitedia vastaan.

Jürgen Kloppin miehistön tulokset ovat heitelleet kauden aikana laidasta laitaan, mutta United-ottelua lukuunottamatta tehottomuus on ollut yksi merseysideläisten perisynneistä.

Peli on toiminut ajoittain uskomattoman kauniilla tavalla, mutta kliinisyys on puuttunut viimeisellä hyökkäyskolmanneksella. Punaisillakin riittää panosta, sillä Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on seitsemän pisteen päässä.

Cityä voi pitää tämän ottelun ennakkosuosikkina kotietunsa ja vireensä puolesta, mutta kaksikon välillä on nähty viime vuosina erittäin tasaisia vääntöjä. Iso tekijä on myös Erling Haalandin pelikunto. Norjalaisen terveydentilasta ei ole täyttä varmuutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga