Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Sarjajumbo laittoi Atalantan ahtaalle – Huuhkajia kurittanut superlupaus jälleen vauhdissa

Cremonese - Atalanta
AOP

Cremonese laittoi kotonaan Atalantan ahtaalle, mutta bergamolaisten tehokkuus maalipaikoissa ratkaisi lopulta ottelun vieraiden hyväksi.

Serie A:ssa nähtiin lauantaina viihdyttävä kamppailu, kun piskuinen Cremonese sai Atalantan vieraakseen. Sarjajumbo Cremonese lähti otteluun selkeänä altavastaajana, mutta joukkue pelasi ennakkoluulottomasti läpi kamppailun.

Peli käynnistyi erittäin tasaisissa merkeissä kotijoukkueen ollessa aavistuksen hallitsevampi osapuoli. Ensimmäisen nelivitosen ainokaisesta vastasi kuitenkin Atalantan Martin De Roon, joka osui hieman ennen taukovihellystä.

Cremonese jatkoi painettaan toisella jaksolla ja sai palkinnon yritykselleen 55. minuutilla, kun Daniel Ciofani onnistui rangaistuspotkusta.

Tasoituksen jälkeen ote siirtyi kuitenkin vieraille ja varsinkin kentälle tullut superlupaus, Rasmus Hojlund, oli alati vaarallinen. Jeremie Boga vei bergamolaiset johtoon Hojlundin syötöstä. Ottelun loppulukemista vastasi lisäajalla osunut Ademola Lookman.

Atalanta jatkaa 1-3 voittonsa myötä sarjan viidentenä tasapisteissä neljännellä sijalla olevan AC Milanin kanssa.

Cremonesen vaikeudet saivat jälleen jatkoa ja tällä hetkellä putoaminen sarjaporrasta alaspäin näyttää selviöltä. Joukkue on kerännyt 28 ottelusta vaivaiset 13 pistettä ja putoamisviivan yläpuolella oleva Spezia on peräti 11 pisteen päässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A