Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea-hylkiölle avautumassa sittenkin uusi mahdollisuus? – “Hän on pelaaja, jota ihailen paljon”

Romelu Lukaku
AOP

Chelsean valmentaja, Graham Potter, kertoo arvostavansa suuresti Romelu Lukakua. Belgialaishyökkääjän on määrä palata Lontooseen, kun hänen lainajaksonsa Inter Milanin kanssa tulee päätökseensä.

Parhaimmillaan lähes pysäyttämättömässä kunnossa ollut Romelu Lukaku tuntuu hukanneen pelihuumorinsa täysin. Palattuaan Inter Milaniin uskomaton maalitehtailu on enää kaunis muisto, eikä ole ihmekään, ettei Nerazzurilla ole aikeita pyrkiä jatkamaan tämän sopimusta.

Lukaku on palaamassa kesällä Stamford Bridgelle, mutta juuri tällä hetkellä on vaikea nähdä belgialaisen mahtuvan Graham Potterin pelaavaan miehistöön. Brittivalmentajalta kysyttiin lehdistötilaisuuden aikana hänen mielipidettään Lukakusta.

– Vaikka hän on Chelsean pelaaja, tällä hetkellä hän edustaa Inter Milania. On tärkeää, että hän suorittaa lainajaksonsa ensin loppuun. Sen jälkeen meillä on päätös tehtävänä.

– Hän on pelaaja, josta pidän ja jota ihailen paljon, mutta kuten sanoin, me päätämme hänen tulevaisuudestaan kesän aikana.

Lukaku on ollut parhaimmillaan silloin, kun häneen on kohdistunut runsaasti arvostelua. Tulevat kuukaudet näyttävät mitä hänen kohdallaan tapahtuu, mutta uusi lainajakso jonnekkin muualle näyttää tällä hetkellä kenties todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset