Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Saksalaismanageri avautuu potkuistaan: “Minulla oli tunne, että olisimme voineet saavuttaa jotain suurta yhdessä”

Chelsea
Pixabay

Thomas Tuchel johdatti Chelsean Mestarien liigan voittoon vuonna 2021, mutta sai kenkää vain vuotta myöhemmin. Saksalainen myöntää, että erotuspäätös tuli hänelle suurena shokkina.

Borussia Dortmundissa ja Paris Saint-Germainissa hyvää jälkeä tehnyt Thomas Tuchel palkattiin Chelsean päävalmentajaksi vuoden 2021 tammikuussa.

Saksalainen elvytti saapuessaan lontoolaisten pelaamisen ja johdatti Bluesin Mestarien liigan finaaliin voittoon saman vuoden toukokuussa. Kaiken piti olla hyvin, mutta asiat muuttuivat nopeasti.

Seuraava kausi sujui Chelsealta jälleen kelvollisesti ja joukkue ylsi Valioliigan kolmannelle sijalle. UCL:ssä tie katkesi pudotuspeleissä tiukan taistelun jälkeen tulevaa mestaria, Real Madridia vastaan.

Chelsea aloitti kuluvan sesongin erittäin alavireisesti, jonka myötä Tuchelille päätettiin antaa kenkää, vain noin vuosi Mestarien liigan voittamisen jälkeen.

Mies kertoo potkujen tulleen hänelle täytenä yllätyksenä.

– Minulla oli outo tunne ajaessani aamulla harjoituskeskukselle. Tapaaminen oli omituinen ja se kesti vain muutamia minuutteja. Totuuden nimissä on sanottava, etten itsekään halunnut jatkaa keskustelua sen pidempään.

– Päätös oltiin tehty jo aikaisemmin, mutta se tuli minulle täytenä shokkina. Minulla oli tunne, että olisimme voineet saavuttaa jotain suurta yhdessä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga