Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigaluotsi osoittaa tukensa potkut saaneelle legendalle: “Hänellä on hieno tulevaisuus edessään”

Patrick Vieira
AOP

Crystal Palace päätti aiemmin erottaa Patrick Vieiran päävalmentajan paikalta vaisujen tulosten seurauksena. Eagles palkkasi ranskalaisen seuraajaksi Roy Hodgsonin, joka on herättänyt närää fanien keskuudessa. Hodgson povaa edeltäjälleen suurta tulevaisuutta potkuista huolimatta.

Patrick Vieira astui Crystal Palacen peräsimeen vuonna 2021 Roy Hodgsonin seuraajaksi. Hyvää työtä lontoolaisten käskyttäjänä tehnyt Arsenal-legenda sai kuitenkin väistyä tällä kaudella vaisujen tulosten seurauksena, jolloin miesten roolit vaihtuivat päittäin.

Hodgson otti jälleen vetovastuun pelinsä kanssa tuskailevasta Eagles-poppoosta, jolla on täysi työ säilyttää sarjapaikkansa. Entinen Huuhkaja-valmentaja uskoo, että potkuistaan huolimatta Vieiralla on loistava tulevaisuus manageriurallaan.

– Tällä alalla on hyvin yleistä, että oman työllistymisen hinta on jonkun toisen työpaikan menetys. Se on yksi tämän ammatin varjopuolista.

– Tiedän kuitenkin, että Vieiralla on hieno tulevaisuus edessään valmentajana, eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö hän työllistyisi uudelleen nopeasti.

– Toivon, ettei hänen kokemuksensa täällä vaikuta hänen seuraavansa työhönsä negatiivisella tavalla, sillä hänellä on kaikki tarvittavat eväät nousta huippumanageriksi.

Valioliiga palaa tänään normaaliin päiväjärjestykseen maaottelutauon jälkeen. Palace saa Selhurst Parkilla vastaansa Leicester Cityn.

Lähde: The Independent

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga