Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tappio Crystal Palacelle oli liikaa – Leicester päätyi kovaan ratkaisuun manageri Brendan Rodgersin kanssa

Brendan Rodgers ei jatka Leicester managerina
AOP

Leicesterin ja Brendan Rodgersin tiet eriävät neljän vuoden jälkeen. Viimeinen pisara seuralle oli lauantain viime hetken tappio Crystal Palacelle, jonka myötä Leicester putosi putoamisviivan alapuolelle.

Brendan Rodgersin asema Leicesterissä on ollut koko kuluneen kauden epävakaalla alustalla ja lauantain tappio Crystal Palacelle oli viimeinen pisara yhteistyölle. Crystal Palace nousi viime hetken lisäajan maalilla 2-1 voittoon ja Leicester putosi pudotusviivan alle.

– Leicester City Football Club on päässyt Brendan Rodgersin kanssa yhteisymmärrykseen, jonka mukaan hän jättää seuran neljän vuoden jälkeen miesten ykkösjoukkueen managerina, seura kirjoitti tiedotteessaan.

– Brendan lähtee King Power Stadiumilta yhtenä seuran historian menestyneimmistä managereista, ohjattuaan meidät kauan odotettuun ensimmäiseen FA Cupin voittoon vuonna 2021.

Päätökseen Rodgersin lähdöstä päädyttiin Leicesterin mukaan yhteisymmärryksessä seuran ja managerin kanssa. Leicesterin valmennustiimin Adam Sadler ja Mike Stowell ottavan vetovastuun joukkueesta Rodgersin lähdön myötä.

Leicesterillä on Valioliigassa vielä kymmenen peliä jäljellä. Tavoite joukkueella viimeisille kierroksille on selvä: nousta putoamissviivan yläpuolelle ja turvata paikka Valioliigassa.

– Edessämme oleva tehtävä 10 viimeisessä pelissä on selvä. Meidän on nyt yhdistettävä voimamme – fanien, pelaajien ja henkilökunnan – ja osoitettava itsevarmuutta, laatua ja taistelua, jotta voimme varmistaa asemamme Valioliigaseurana, seuran puheenjohtaja Aiyawatt Srivaddhanaprabha kommentoi seuran tiedotteessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga