Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliiga-managereita putoaa hurjalla tahdilla – Nyt lähtöpassit sai Chelsea-luotsi Graham Potter

Graham Potter sai potkut Chelseasta
AOP

Chelsea tiedotti sunnuntai-iltana, että joukkueen manageri Graham Potter jättää tehtävänsä seurassa.

Valioliiga-managereita potkitaan pellolle tällä hetkellä kovalla tahdilla. Vasta eilen viimeksi Leicester ilmoitti Brendan Rodgersin potkuista ja nyt seuraava lähtijä on jo ilmoitettu. Tällä kertaa vuorossa oli Graham Potter, joka jätti Chelsean vain vajaan seitsemän kuukauden jälkeen.

– Chelsea FC on ilmoittanut, että Graham Potter on jättänyt seuran. Graham on lupautunut tekemään yhteistyötä seuran kanssa sujuvan siirtymisen helpottamiseksi, seuran tiedotteessa luki.

– Chelsea haluaa kiittää Grahamia kaikesta hänen työstään ja panoksestaan ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevaisuutta varten.

Potter saapui Chelseaan Thomas Tuchelin tilalle vain vajaa seitsemän kuukautta sitten. Joukkueen Mestarien liigan mestaruuteen johdattaneen Tuchelin lähtö oli yllättävä ja taustalla oli erimielisyyksiä seuran uuden omistajan, Todd Boehlyn kanssa. Yhdysvaltalaisen Boehlyn aika Chelseassa on ollut kaoottista ja jo toinen manageri sai potkut miehen vasta lyhyen valtakauden aikana.

Potterille annettiin alunperin viiden vuoden sopimus ja luvattiin aikaa ja kärsivällisyyttä menestyvän joukkueen rakentamiseen. Aikaa tai kärsivällisyyttä ei seurajohdolta kuitenkaan löytynyt, kun Chelsea hävisi kotonaan lauantaina Aston Villalle 2-0.

Siitäkin huolimatta, että Potter onnistui johdattamaan joukkueen Mestarien liigan puolivälieriin, oli kehno menestys Valioliigassa liikaa. Siniset ovat pudonneet sarjataulukon huonommalle puolelle ja matkaa top neljään on sijalta 11 paljon.

Potterin lähdön myötä Valioliigassa on nähty tällä kaudella jo 13 managerinvaihdosta – enemmän kuin koskaan aiemmin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga