Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Näistä pelaajista Erik ten Hag on valmis luopumaan kesän siirtoikkunassa

Erik ten Hag
AOP

Manchester United käytti valtavan summan uusiin pelaajiin viime kesän siirtoikkunassa. Seura ei tehnyt juurikaan tuottoa myyntipuolella, johon pyritään nyt lähteiden mukaan tekemään muutosta.

Valioliigan neljäntenä majaileva Manchester United vahvistui viime kesänä useilla pelaajilla ja ovista sisään asteli muun muassa Casemiro, Antony ja Lisandro Martinez.

Yhteensä uusiin pelaajiin paloi noin 213 miljoonaa puntaa, jonka myötä United olikin yksi Englannin eniten rahaa käyttäneistä seuroista. Kun Paul Pogba lähti ilmaisella siirrolla, Andreas Pereirasta ja Tahith Chongista saatiin vaatimattomat 11,6 miljoonaa.

Joukkueen managerin, Erik ten Hagin, kerrotaan suunnittelevan jälleen uusia hankintoja, jonka myötä hollantilainen harkitsee pienemmälle vastuulle jääneiden pelaajien myymistä. Ten Hag on lähteiden mukaan laatinut listan viidestä pelaajasta, joista hän haluaa päästä eroon.

Anthony Martial, Harry Maguire, Brandon Williams, Alex Telles ja Eric Bailly ovat raporttien mukaan vapaita etsimään itselleen uutta työnantajaa.

Martial on kamppaillut lukuisten vammojen kanssa ja Maguire on jäänyt penkkimiehen rooliin. Williams on pelannut tällä kaudella lähinnä nuorten joukkueessa. Telles ja Bailly ovat viettäneet kuluvan sesongin lainalla.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset