Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Jürgen Klopp ottaa kantaa Valioliigan valmentajarulettiin: “Jos tämä olisi ensimmäinen vuoteni täällä…”

Jürgen Klopp
AOP

Valioliigassa on käynnissä uskomaton päävalmentajaruletti. Kuten aiemmin uutisoimme, viimeisin työpaikkansa menettänyt manageri on Graham Potter. Liverpoolin käskyttäjä, Jürgen Klopp kommentoi virkaveljiensä kohtaloa ja uskoo saaneen itse pitää virkansa aiempin vuosien menestyksen ansiosta.

Viikonloppuna nähtiin jälleen kahdet manageripotkut, kun Leicester päätti erottaa Brendan Rodgersin ja Chelsea purki Graham Potterin työsopimuksen.

Rodgersin potkuilla on huhuttu koko kauden ajan, eikä Chelseankaan päätöstä voi pitää järin suurena yllätyksenä seuran historia huomioon ottaen.

Potkuhuhujen kohteena niin ikään ollut Liverpoolin Jürgen Klopp uskoo tietävänsä syyn sille, miksi hän on saanut pitää virkansa vaisuista tuloksista huolimatta.

– Luulen, että suuri kysymys on se, miksi minä olen saanut pitää työni yhä tässä hullussa maailmassa. Tuntuu kuin olisin viimeisenä miehenä pystyssä. Tiedän sen johtuvan siitä, mitä olemme saavuttaneet menneisyydessä. Tämän kauden tulokset ovat asia erikseen.

– Jos tämä olisi ensimmäinen vuoteni täällä tilanne olisi erilainen. En pelkää potkuja, mutten usko, että Graham (Potter) myöskään pelkäsi. En usko, että pelolle on sijaa. Ymmärrän silti, että minun on saatava tuloksia aikaan.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga