Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenham hyytyi tasuriin Evertonin vieraana – Pelaajille jälleen pyyhkeitä valmennukselta: “Meidän täytyy osoittaa enemmän luonnetta”

Cristian Stellini
AOP

Everton ja Tottenham tasasivat pisteet maanantain ainoassa valioliigaottelussa. Spursin väliaikaismanageri, Cristian Stellini, nosti pelin jälkeen tutun ongelman esille.

Goodison Parkilla pelattu Evertonin ja Tottenhamin välinen taisto lähti liikkeelle vauhdikkaissa merkeissä. Spursin laitapakki Pedro Porro nousi vahvasti viiden minuutin kohdalla ja laukoi tulisesti, mutta Jordan Pickford venyi upeaan jalkatorjuntaan.

Harry Kane oli hetkeä myöhemmin lähellä, mutta Everton-puolustus blokkasi hyökkääjän vedon. Evertonin Michael Keane pääsi tälläämään hyvältä sektorilta, mutta hänen vetonsa karkasi taivaan tuuliin.

Ottelu jatkui tasaisissa merkeissä myös toisella jaksolla, mutta molempien sihti oli pahemman kerran hukassa.

Tunteet kuumenivat tunnin kohdalla, kun Abdoulaye Doucoure läpsäisi Kanea kasvoille. Englantilaiskärki kaatui dramaattisesti nurmen pintaan ja Doucourelle tuomittiin ulosajo. Kane vei hetkeä myöhemmin joukkueensa johtoon pilkulta.

Spursin Lucas Moura sai ruman taklauksen seurauksena punaisen kortin, jonka jälkeen puntit tasoittuivat huomattavasti.

Keane tasoitti loppuhetkillä upealla laukauksellaan jättäen Hugo Llorisin vaille mahdollisuuksia.

Spursin väliaikaisluotsi, Cristian Stellini, ruoti omiensa esitystä pelin jälkeen.

– Meidän täytyy osoittaa enemmän luonnetta. Tiedän, ettei se tapahdu käden käänteessä, mutta meidän tulee kiinnittää siihen huomiota.

Lähde: London Evening Standard

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga